bootstrap html templates

Svadbeni saloni Bacchus 2

Svadbeni saloni Bacchus specijalizirani su za vjenčanja i jamče Vam kvalitetu,
odličnu uslugu te vrhunski standard kako bi dan Vašeg vjenčanja bio ugodan Vama i Vašim gostima!

Salon Bacchus 2 može primiti do 600 osoba, a dio prostra salona zauzima i pozornica koja je predviđena za glazbenike, kao i veliki plesni podij.
Cijeli prostor je klimatiziran, a ispred njega se nalazi veliki parking kapaciteta dovoljnog da primi automobile svih uzvanika Vašeg vjenčanja.


U svadbenim salonima Bacchus na raspolaganju su Vam i posebne gratis usluge kao što je, primjerice, salon za mladence gdje se možete presvući ili nakratko opustiti. Budućim mladencima također se nude mogućnost odabira dekoracija - stolnjaka, nadstolnjaka, ubrusa i svega ostalog što je potrebno za svečanu svadbenu večeru. U svadbenim salonima Bacchus Vi i Vaši uzvanici opušteno možete uživati i zabavljati se ne razmišljajući pritom o vremenskom ograničenju.


U posebne gratis usluge uključeno je i slaganje kolača na pladnjeve i švedski stol, kao i pomoć oko inventara namijenjenog za uporabu kod kuće. Nudimo Vam i mogućnost odabira presvlaka za stolice za glavnim stolom koji je predviđen za mladence, kumove i rodbinu. Ukoliko je potrebno, stručni tim salona Bacchus pomoći će Vama, budućim mladencima, u odabiru glazbe, pozivnica za vjenčanje, snimatelja, fotografa te svih ostalih usluga kako bi Vaše vjenčanje bilo savršeno.

Kao posebna pogodnost, u sklopu svadbenog salona mladencima je na raspolaganju i jedan od 18 lijepo uređenih apartmana u Motelu Bacchus.

Bacchus 2

"S povjerenjem se prepustite stručnom timu svadbenih salona Bacchus  koji će Vam pomoći da priredite Vaše vjenčanje iz snova."

Mobirise

Catering dočekajte uzvanike sa stilom!

Koristeći tradicionalne i najmodernije metode pripremanja hrane, bogatstvo ukusa pretvaramo u raskošne buffete i slasne deserte. Veliku pažnju posvećujemo svakom detalju u izboru samo najboljih i najsvježijih namjernica, vrhunskih kuhara, profesionalnog osoblja i servisa.

Mobirise

Hotel Bacchus

Kao posebna pogodnost, u sklopu svadbenog salona mladencima je na raspolaganju i jedan od 18 lijepo uređenih apartmana u Motelu Bacchus.
Saznaj više >>

PRATI NAS na društvenim mrežama!